HTML

paulcoachwadefegyencedzes

Friss topikok

Címkék

Fegyencedzés alapok 9.hét/18. edzésnap

2013.02.03. 12:03 fegyencedzés

 

Fegyencedzés.jpg
2012. február 1. péntek

Sziasztok. Pótolom a restanciámat és küldöm nektek a mostani anyagot. A napokban sikerült egy 8 éve nem látott barátommal találkozni (aminek a nehézségek ellenére rettentően örültem). Kiderült, hogy ő is csinálja és ismeri a könyvet is. Ő mondjuk kicsit másként kezdte, mint ahogyan én, hiszen ő kapásból a nullánál eggyel magasabb edzéstervvel kezdte meg az edzést. Időközben rájött, hogy lehet, hogy így nagy falat volt a dolog, de hát mindenki a tapasztalatokból tanul. 
A pénteki szokványos edzésem alatt elgondolkodtam egy picit és rájöttem, hogy talán azért is megy nehezen a húzódzkodás 2.lépés haladó szintje és nem tudom teljesíteni, mert a testemmel nem tudom pontosan azt a (kb. 45 fokos) szöget bezárni. Sajnos a lakásban nincs pont olyan magasságú asztal, ami ezt lehetővé tenné így sajnos én csak 15-20 fokos szöget bezáró testtartást tudok felvenni. Ez valljuk be viszont nehezíti a gyakorlatot és talán ezért is haladok lassabban. 
De, ami nagyon fontos, hogy mindig ott lesztek ti, akik olvassátok ezt a blogot és folyamatosan motiválni fogtok azért, hogy ne adjam fel és egyszer veletek együtt legyünk igazi "street fighter"-ek!

Húzódzkodás

2. lépés: Vízszintes húzás (haladó):

Húzódzkodás2.jpgForrás: Paul "Coach Wade": Fegyencedzés

Bemelegítés:

 

1x10

 

Gyakorlat:

 
1x11
1x11
1x10

Guggolás:

3. lépés: Guggolás támasszal (haladó)

guggolas3.jpgForrás: Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés

Bemelegítés:

1x15

Gyakorlat:

3x30 (pihenés itt is 1 perc a sorozatok között)

Utószó:
 
A barátommal arról is beszélgettünk, hogy hogyan is kellene kinézni egy pontos bemelegítésnek. Levontuk a konzekvenciát, és arra jutottunk, hogy érdemes a bemelegítést úgy csinálni, hogy mindig az előző szint sorozatának a felét vesszük alapul. Utána kezdjük el magát arra a napra kiírt gyakorlatot.
Bevallom, most így kicsit kuszának tűnik nekem is az edzés, és nem érzem a fáradtságot, csak a lábamban, de hamarosan elérek arra a szintre, amikor már elég erős leszek ahhoz, hogy edzéstervet váltsak. Az igazi edzés ott fog elkezdődni. 
A legfontosabb, mindig a türelem és a kitartást. Ezek nélkül nem lehet fejlődni! Legyen az akármi! Küldök nektek egy kis motivációs videót ide a nap végére, hogy ne csak azt lássátok, hogy mit kellene csinálni, hanem az út végét is:

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulcoachwadefegyencedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr125060168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása