HTML

paulcoachwadefegyencedzes

Friss topikok

Címkék

Fegyencedzés alapok 6.hét/12. edzésnap

2013.01.11. 22:07 fegyencedzés

Fegyencedzés.jpg

2012. január 11. péntek

 

Sziasztok!
Ma is hoztam a kötelezőt, amiről most már saját képet is töltök fel.  A gyakorlatoknál a fejem valóban olyanná torzult, mint ahogy a képeken is láthatjátok majd! :D De garantálom, hogy a te fejed is olyanná torzul majd! :D :D :D
Azt hittem, ma olyan kemény leszek, mint a kád széle, de csak az aranyerem lett olyan kemény. :D
Többen kértétek (amúgy csak egy ember kérte), hogy tegyek fel olyan képet, hogy hogyan oldottam meg az itthoni húzódzkodást! Be kell valljam, hogy MCGYVER módjára használtam az agyam és két tamponból és egy veresegyházi nyugdíjas néni mankójából készítettem egy húzódzkodót (amúgy a Top Shop-ból rendeltem 6000 buznyákért.) De mivel nem volt hogy keresztbe helyezni és aláfeküdni kénytelen voltam egy elég idióta módszert használni a rúd felfüggesztésére, de végül is így sikerült! :D
 

Húzódzkodás:

2.lépés: Vízszintes húzás (Haladó):

 
 
PAli.jpg
PAli2.jpg
 
Itt lejjebb láthatjátok majd, hogy helyesen hogyan kellett volna megoldani a gyakorlatot:
Húzódzkodás2.jpg

Forrás: Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés c. könyve

Bemelegítés:
 

2x10 (iszonyatosan rosszul ment ma az edzés)

Gyakorlat:

1x10
1x10
1x6

A hivatalos végeredmény, amit el kellene érnem az a 3x40 és attól még úgy néz ki, hogy nagyon messze vagyok...
 

Guggolás

2. lépés: Bicska guggolás (haladó)

guggolás2..jpg


Bemelegítés:

 
2x10
 

Gyakorlat:

 
3x40 (természetesen itt is érvényes volt a gyakorlatok közötti 1 perces pihenő)
 
 Ezzel a gyakorlattal nem volt gond, és igaz, hogy utána olyan kemény lett a lábam, mint a Fantasztikus 4-es c. filmben Ben-nek, a kőembernek! De megérte!
 
Utószó:
A mai edzés valami fergetegesen rosszul sikerült és szerintem az edzéseim során, még ennyire tragikus végeredményt nem produkáltam sose. Nem tudom, hogy miért, ne is kérdezzétek, de hogy, ebből egyáltalán, hogy fogok magasabb szintre lépni, nem tudom, és azt sem mennyi időbe fog telni. De akkor sem adom fel, ha két hónapig nem tudok tovább lépni, mert egyszer csak sikerül majd. :)
Az utószóban továbbá most arról is kell szólnom, hogy melyik gyakorlat mit edz és mit kellene, hogy érezz! 
Az első gyakorlatnál a vízszintes húzódzkodásnál a váll és a mellizom, valamint az alkart kellene érezned. Lehetséges, hogy a mellizmot nem fogod rögtön érezni, de másnap biztosan, ha jól csináltad.
A guggolásnál meg egyértelmű, hogy a comb felső részét kellene érezned illetve a térdkalácsodnál található izmokat. A láb, amúgy is egy különös izomcsoport, arról is írhatok (anatómiailag), ha valakit érdekel az izmok pontos és szakszerű megnevezése és felépítése
 
Hamarosan nyitni fogok egy olyan blogot is, ahol a táplálkozásról fogok írni. Sőt már tervbe van egy videóblog nyitása is, ahol az edzés előtt beszélni fogok a feladatról és annak helyes végrehajtásáról, majd pedig bemutatom a gyakorlatot. :)
De most nyugovóra térek!
Üdv néktek harcosok! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulcoachwadefegyencedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr955013052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása