HTML

paulcoachwadefegyencedzes

Friss topikok

Címkék

Fegyencedzés alapok 7.hét/13. edzésnap

2013.01.14. 22:08 fegyencedzés

Fegyencedzés.jpg

2012. január 14. hétfő

Ma úgy igazán nem tudok semmi egetverőt írni, hiszen, ma is hoztam a kötelezőt. Amiről viszont szívesen kikérném a véleményeteket, az az ,hogy a könyv elviekben azt írja elő, hogy ne haladjunk semmiből nagyon előre, hogyha egy másik gyakorlat még nem megy annyira. Na, most én pont beleestem ebbe a hibába, mert szinte minden egyes gyakorlat 2. lépéséből már megvan a haladó szint. Viszont a húzódzkodás 2. lépéséből viszont csak a középhaladó és az is enyhe kínlódással. Most azon gondolkodom, hogy a többivel azért még haladjak tovább (bár a könyvben szereplő edzésterv ezt tiltja), vagy pedig tényleg rostokoljak azon a szinten, ahol most vagyok a többiből is? Várom a javaslatokat. :)



2. lépés: Fekvőtámasz (haladó)
Fekvőtámasz előredőlve

fekvotamasz eloredolve.jpg

Forrás: Paul Coach Wade: Fegyencedzés c. könyve.

Bemelegítés:

2x10 (köztük 1 perces pihenő)


Gyakorlat:

3x40 (köztük 1 perces pihenő)

2. lépés: Lábemelés-hasizom (haladó)
Térdemelés fekvésben

labemeles-hasizom2.jpgForrás: Paul "Coach" Wade: Fegyencedzés c. könyve

Bemelegítés:

2x10 (közte 1 perces pihenő)

Gyakorlat:

3x35 (köztük 1 perces pihenő)

Utószó:
Ma valahogy túl könnyű volt a fekvőtámaszos edzés... A lábemelésesnél azért kicsit küzdöttem, hogy ne csússzon be a sport szelet a mackóba, de hát néha ilyen is kell. Amit viszont rendszeresen érzek, az a combom felső része és az alhasam. Tehát ez a gyakorlat egy komplex gyakorlat. Ennél is nagyon fontos, hogy tartsuk be az 1 mp-es mozdulatok közötti időt.
Azt hiszem mára nem viszem túlzásba az írást.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paulcoachwadefegyencedzes.blog.hu/api/trackback/id/tr605018787

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása